Shumën e kredisë
 
 
 
 
 

Kredi Për të gjithë ata që duan të përmbushin ëndrrat e tyre shpejt dhe të marrin paratë e tyre shpejt – shumat e kredisë janë nga 80,000 deri në 450,000 CHF.

 

Kredi ekspres online me pagesë të menjëhershme:

Para të shpejta

Për të marrë paratë shpejt dhe pa pritur 14 ditë, tani duhet të aplikoni për një kredi prej 80,000 CHF online.

Kredi shtesë

A keni tashmë 70,000 kredi të hapura (tek ne ose një bankë tjetër) dhe keni nevojë për  10,000 CHF  shtesë ? Aplikoni  për një kredi të shpejtë tani dhe do të merrni shumën e dëshiruar shpejt dhe lehtë.

Aplikoni për kredi tani

Kredi: nga 80’000.- deri në 450’000 CHF.- Afati nga 36 deri në 120 muaj Interesi i kredisë nga 2.9% në 4.9%

A është e mundur të merrni një  kredi ekspres online  ?

Schnellkredit Schweiz
 
Ndonjëherë keni nevojë për para shpejt. Por jo të gjithë marrin një kredi shpejt.
Këtu ju informojmë se si të merrni një kredi shpejt dhe të mos prisni deri në 2 javë për paratë:

Vetëm kreditë e mëdha mund të paguhen shpejt

 
Siç ju treguam më lart, shuma totale e kredisë për një kredi të shpejtë duhet të jetë mbi 80,000 CHF.
sofortkredit schweiz
 

Shembull i llogaritjes së kredisë:

  • Shuma e kredisë: CHF 10,000
  • Afati: 12 muaj
  • Interesi (kostot totale) është midis 187,60 CHF dhe 523,30 CHF
  • Norma efektive e interesit 2.9% – 4.9%
  • Afatet e mundshme të kredisë 12 – 120 muaj
  • Tarifat e përpunimit: CHF 0.-

Krahasimi i kredisë Express ➤ aplikoni menjëherë

Mos humbisni kohë sepse koha është e çmuar, sa më shpejt të aplikoni, aq më shpejt do t’i merrni paratë. Prandaj, aplikoni menjëherë për një kredi personale ose të vetëpunësuar dhe përfitoni nga shpejtësia jonë.

Pyetjet e bëra shpesh

Rezultatet

Si mund të marr para brenda 24 orëve?
 
Aplikoni për kredi të shprehur:
  • Plotësoni formularin.
  • Dorëzoni dokumentet e kërkuara menjëherë pas plotësimit të formularit.
Si mund të marr para tani?
 
Ju mund të merrni kredi të menjëhershme me një kartë krediti (krediti i shprehur). Nëse aplikoni për një kredi nga ne, do të merrni një kartë krediti falas nga ne.
Çfarë është një kredi ekspres?
 
Pasi të keni aplikuar për një kredi prej 80,000 CHF dhe aplikimi juaj për kredi është miratuar, ju do t’i merrni paratë brenda 1-3 ditëve ose në të njëjtën ditë.
Ku e merrni patjetër një kredi?
 
Me ne mund të merrni me siguri një kredi .
A jepet kredia ekspres pa një kontroll kredie?
 

Nuk ka kredi ekspres pa një kontroll kredie

Për çdo kërkesë kredie kontrollohet besueshmëria e klientit.
Vetëm nëse merrni para nga një mik (ofruesi privat i kredisë ekspres që njihni) ose një anëtar i familjes, ekziston mundësia për të marrë një kredi ekspres pa kontroll.
Pse përdorimi i synuar është i rëndësishëm për një kredi ekspres?
 
Qëllimi i përdorimit ndikon në kushtet e kredisë si dhe investimi i bërë (p.sh. një shtëpi pushimi ose një makinë) shërben si siguri për bankën.
Mbrojtja e normës
Edhe me kredi të mëdha, ju mund të siguroni kredinë tuaj
Në rastet: papunësi pa fajin tuaj ose paaftësi për punë
Kompanitë tona partnere të sigurimit Zvicër