Kredi e menjëhershme në Zvicër

Shuma e kredisë:
 

Kredia në internet

Me një kredi, kredi personale, kredi ndërtimi, kredi online, ju mund të përmbushni shpejt dëshirat tuaja. ose rrisni buxhetin tuaj financiar.

Kredi e mundshme

Ne ju mundësojmë të merrni një kredi të shpejtë nga 3’000 CHF deri në 80’000.- Ose një kredi e shpejtë nga 80’000.- deri në 450’000.-

aplikoni për një kredi personale

Aplikoni për kredi tani dhe merrni një vendim brenda orës.

Aplikoni shpejt për një kredi online

Mënyra e lehtë për të arkëtuar: plotësoni formularin online dhe dorëzoni dokumentet online për të marrë paratë sa më shpejt të jetë e mundur.
 
 
 
 

Norma të favorshme interesi! rritjen e kredisë

A keni ndonjë kredi të papaguar? Nuk ka problem, ju do të merrni një tjetër kredi nga ne! Ose ne mund ta shlyejmë kredinë tuaj dhe ju mund të përfitoni nga norma të ulëta interesi. Kreditë ekzistuese mund të zëvendësohen shpejt nga ne.
Privatkredit Schweiz
 

Kredi private

Kredi private (kredi personale ) nënkupton të njëjtën kredi për individët privatë. Klientët privatë janë zakonisht punonjës të varur ose individë privatë që nuk drejtojnë një biznes.

Kredia e barit

Nëse keni ide dhe keni nevojë për para shpejt, ne mund t’ju ndihmojmë me një kredi në para. Tërheqja e parave në një degë banke pranë jush!
sofortkredit schweiz
 

Aplikoni për një kredi të menjëhershme të lirë – merrni një kredi të menjëhershme në internet

Po kërkoni një kredi të lirë në Zvicër? Më pas aplikoni për një kredi këtu dhe përfitoni nga ofertat e kredisë me interes të ulët.