kredinë që dëshironi
 
 
 
 

Aplikoni për kredi falas

Kredi: nga 1’000.- në CHF 450’000.- Afati nga 12 deri në 120 muaj Interesi i kredisë prej 2.9% (kredi nga 30,000 CHF.-) dhe deri në 4.9%
 

Llogaritni kredinë më shpejt

Me kalkulatorin tonë të kredisë, ju mund të llogarisni shpejt kredinë tuaj personale dhe të krahasoni kreditë në internet këtu në Zvicër.
A keni kredi të papaguara dhe do të dëshironit një kredi të re të vogël apo një kredi për makinë?
Ne mund ta shlyejmë shpejt kredinë tuaj ekzistuese dhe ju do të merrni shumën shtesë të dëshiruar në llogarinë tuaj.

Merrni një kredi për makina

Ju dëshironi të blini një makinë dhe e dini se blerja e një makine me një kredi për makinë është më e mirë sesa ta jepni me qira. Atëherë mos humbisni kohë, aplikoni këtu dhe do të merrni ofertën më të mirë!
Dëshironi të siguroni makinën tuaj lirë dhe mirë? Me partnerin tonë për sigurimin e makinave Zvicra ju jeni më mirë të siguruar pa mbikëqyrje.

Tani pyetja është:

Sa kredi mund të marr?
Aplikoni për kredi online tani (p.sh. 50,000, – ose pak a shumë) dhe do të merrni shpejt një vendim nga ne dhe do të informoheni se sa mund të merrni.

Pyetjet e bëra shpesh

Çfarë është një kredi?
 
Kredia është aftësia për të marrë hua para ose për të hyrë në mallra ose shërbime me mirëkuptimin se do të paguani më vonë.
Sa kredi marr?
 
Kjo varet nga buxheti juaj financiar.
Çfarë paguani për një kredi?
 

Ju nuk paguani asnjë tarifë përpunimi me ne.

Ju paguani vetëm interesin e borxhit.

Cilat janë kërkesat për një kredi?
 
Aplikanti duhet të jetë së paku 18 vjeç. Të ardhurat minimale duhet të jenë 2400 CHF.-. Aplikanti  duhet të jetë ose i punësuar ose i vetëpunësuar. Aplikanti është zviceran ose duhet të ketë një leje qëndrimi B, C, G.
Cilat dokumente kërkohen për një aplikim për kredi?
 
Kopja e ID-së dhe 3 kopjet më të fundit të fletëpagesës.
Sa shpejt mund t’i marr paratë me kredinë online?
 
Sipas ligjit të KKG, periudha e pritjes ka qenë 14 ditë që nga viti 2016. Megjithatë, kjo nuk vlen për të gjitha modelet e kredisë. Nëse keni kredi të hapura për momentin, për shembull 50,000 dhe dëshironi 30,000 të tjera, disbursimi i kredisë do të bëhet brenda 1-2 ditëve .