Shuma e dëshiruar:
 
 
 
 

A të duhen para? Mënyra e lehtë për të arkëtuar.

Me një kredi: kredi personale, kredi në para, kredi online, ju mund të përmbushni shpejt dëshirat tuaja. Ose mund të rrisni buxhetin tuaj financiar. Mënyra e lehtë për të marrë para.
 

Kredi private

Ne ju mundësojmë të merrni një kredi të shpejtë nga 3000 CHF deri në 450 000 CHF.-
Aplikoni tani për kredi dhe merrni një vendim brenda orës.
Norma të favorshme interesi, plotësoni ose zëvendësoni kredinë
 
Rritni ose shlyeni kredinë me ne – sigurisht që do të merrni norma interesi të favorshme edhe për kreditë ekzistuese! Aplikoni tani dhe përfitoni nga norma të ulëta interesi.
Kredi private
 

Kredi për individët privatë

Kredi private (kredi personale) nënkupton të njëjtën kredi për individët privatë. Klientët privatë janë zakonisht punonjës të varur ose individë privatë që nuk drejtojnë një biznes.
merrni një kredi në para
 
Keni ide dhe keni nevojë për para shpejt? Me kredinë cash ju mundësojmë realizimin e ideve tuaja.

Si funksionon një paradhënie në para?

Llogaritni kredinë në para në internet – plotësoni aplikacionin tuaj për kredi dhe dërgojeni atë – merrni një vendim në internet. Nëse jeni dakord me marrëveshjen e kredisë  –  pagesa do të bëhet me para në dorë në një degë bankare pranë jush, ku ndodheni, ose me transfertë bankare në llogarinë tuaj bankare!
Cilat janë paradhëniet tipike në para?
 
Kreditë tipike me para në dorë janë, për shembull, kredi për pasuri të paluajtshme ose kredi për hapjen e një kompanie të re!
Kur ka kuptim një paradhënie në para?
 
Një kredi gjithmonë ka kuptim nëse është e menduar mirë dhe jo e detyruar nga situata. Kjo tingëllon e çuditshme, por është e vërteta. Keni vërtet nevojë për kredinë? Ju gjithashtu duhet të përcaktoni shumën e kredisë që ju nevojitet.

Aplikoni për paradhënie të menjëhershme në para në internet

Aplikoni për kredi online tani

Shembull i llogaritjes

 
Shuma e kredisë:
CHF 10,000 ,00
 
 •  
   
  Afati: 12 muaj
   
   
 • Norma efektive e interesit 2.9% – 4.9%
   
   
 • Tarifat e përpunimit: CHF 0.-
   
   
Interesi (kostot totale) është midis 187,60 CHF dhe 523,30 CHF